Bli ditt bästa jag – för en bättre medlemskultur

Vi inom hundvärlden lägger mycket tid på våra hundar och spenderar vår fritid i tassarnas tecken. Vi tränar, övar och blir bättre tillsammans med våra hundar. Men det vi inte ägnar lika mycket tid åt är att fundera på hur vi är som medlemmar och klubbkompisar.

Med denna kurs är förhoppningen att du ska börja fundera kring hur ni skapar en bättre sammanhållning, hur det är att komma som ny medlem, vad som är viktigt hos din klubb och hur du blir den bästa värden för din klubb!

Så här går det till

Det är en självstudiekurs vilket innebär att du kan göra den när du själv känner att du har tid. Du kan göra den helt själv eller tillsammans med andra. Det fungerar lika bra att göra den från datorn som via din surfplatta eller mobiltelefon. Eftersom den är gratis har du tillgång till kursen hur länge och när du vill. 

Beskrivning av kursen

Kursen består av olika delar som tar upp följande ämnen, alla lika – alla olika, samarbete och demokrati, glädje, bemötande. Det finns frågeställningar och dilemman att fundera och diskutera runt.

Målgrupp

Utbildningen vänder sig främst till personer som har ett uppdrag i någon av klubbarna som tillhör Svenska Kennelklubben men alla medlemmar har stor nytta av hur vi skapar en god medlemskultur! Utbildningen görs med fördel i grupp men går självklart även bra att göra enskilt. 

Kontaktperson: Nina Berggren, nibe@skk.se

Kursen är framtagen i samarbete med Svenska Brukshundklubben, Sveriges Hundungdom och Studiefrämjandet.

Starta kursen här


Beskrivning
Copyright © Svenska Kennelklubben