/* If you want to hide the entire
 • element, not just the link, you might need to use JavaScript or a more specific class/id if available. */

  Distansutbildning i hundavel och genetik

  Vid köp av utbildning plus boken ”Hundavel i teori och praktik” får du 25% rabatt på litteraturen. Avdraget görs direkt i kassan.

   

  Svenska Kennelklubben erbjuder en distansutbildning för dig som vill lära dig mer om hundavel och genetik för rashundar. Utbildningen är tidskrävande och man behöver ha grundläggande kunskaper i genetik för att tillgodogöra sig den på bästa sätt. Vi rekommenderar att man genomgått SKKs uppfödarutbildning. För att delta behöver du dator med internetuppkoppling. Genom att läsa en utbildning på distans får du själv friheten att välja när och var du gör utbildningen.

  Så här går det till

  Distansutbildningen sker via en lärplattform där allt utbildningsmaterial och övriga deltagare finns. Samma dag som utbildningen börjar får deltagarna, via e-post, inloggningsuppgifter till utbildningsplattformen. Varje eller varannan vecka öppnas ett nytt avsnitt med uppgifter och diskussioner. Kursen innehåller inga fysiska träffar och inga bestämda tider. Du lägger upp dina studier precis som du vill under veckorna. 

  Beskrivning av utbildningen
  Från förälder till avkomma, kvalitativ & kvantitativ nedärvning, avelsmål och avel för olika egenskaper är exempel på några av de teman som tas upp. Tillsammans med övriga kursdeltagare läser och diskuterar du dessa teman. Utöver diskussioner innehåller utbildningen även inlämningsuppgifter samt instuderingsfrågor. En handledare finns tillgänglig och guidar deltagarna i utbildningen samt fungerar som ett stöd vid eventuella frågor som uppstår under utbildningens gång.

   

  Läs mer om kursen i beskrivningen


  Pris: 2 000,00 kr
  SKU
  800022
  Beskrivning
  Copyright © Svenska Kennelklubben