Föreningskunskap på distans

Kursstart hösten 2022

Vid köp av utbildning plus boken Föreningsteknik får du 25% rabatt på litteraturen. Avdraget görs direkt i kassan.

Svenska Kennelklubben erbjuder en distanskurs för dig som vill lära dig mer om föreningar och hur det är att arbeta i en styrelse. Inga förkunskaper krävs. För att delta behöver du en dator och en internetuppkoppling. Genom att läsa en kurs på distans får du själv friheten att välja när och var du gör kursen.

Så här går det till
Distanskursen sker via en lärplattform där allt kursmaterial och övriga deltagare finns. Samma dag som utbildningen börjar får deltagarna, via e-post, inloggningsuppgifter till utbildningsplattformen. Varannan vecka öppnas ett nytt avsnitt med uppgifter och diskussioner. Kursen innehåller inga fysiska träffar och inga bestämda tider. Du lägger upp dina studier precis som du vill under veckorna. 

Beskrivning av kursen
Föreningsaktiv inom SKK, sammanträdesdokumentation, årsmöte & kommunikation är ett axplock av de ämnen distanskursen tar upp. Tillsammans med övriga kursdeltagare läser och diskuterar du dessa ämnen. Utöver diskussioner innehåller kursen även fallbeskrivningar samt instuderingsfrågor. En handledare finns tillgänglig och guidar deltagarna i kursen samt fungerar som ett stöd vid eventuella frågor som uppstår under kursens gång.

Läs mer om kursen i beskrivningen


Beskrivning
Copyright © Svenska Kennelklubben