Uppfödarutbildning på distans

Kursstart 24 januari 

Vid köp av utbildning plus boken Hunduppfödning i teori och praktik får du 25% rabatt på litteraturen. Avdraget görs direkt i kassan. 

Sidhänvisningarna i utbildningen är uppdaterade utifrån den andra upplagan av boken, Hunduppfödning i teori och praktik, som utgavs 2021.

Svenska Kennelklubben erbjuder en distansutbildning för dig som vill lära dig mer om vad det innebär att föda upp rashundar. SKKs ambition är att stärka uppfödarnas möjligheter att få en djupare förståelse för avelsarbetet. För att lyckas med detta behöver uppfödaren både praktik och teori. Inga förkunskaper krävs. För att delta behöver du dator med en internetuppkoppling. Genom att läsa en utbildning på distans får du själv friheten att välja när och var du gör utbildningen.


Så här går det till
Distansutbildningen sker via en lärplattform där allt utbildningsmaterial och övriga deltagare finns. Samma dag som utbildningen börjar får deltagarna, via e-post, inloggningsuppgifter till utbildningsplattformen. Varje del börjar med en inläsningsvecka, sen öppnas ett nytt avsnitt med uppgifter och diskussioner varje eller varannan vecka. Kursen innehåller inga fysiska träffar och inga bestämda tider. Du lägger upp dina studier precis som du vill under veckorna. 


Beskrivning av utbildningen
Distansutbildningen är sammanhängande och består av fyra övergripande delar med följande ämnen: hunduppfödning, inför valpkullen, valpkullen är här, valparna flyttar. Varje del innehåller flera avsnitt som bland annat tar upp vad det innebär att vara uppfödare, anatomi, utfodring, genetik, avelsmål, dräktighet, valpning, avtal, lagar, och mycket mer. Tillsammans med övriga kursdeltagare läser och diskuterar du dessa ämnen. Utöver diskussioner innehåller utbildningen även inlämningsuppgifter samt instuderingsfrågor. En handledare finns tillgänglig och guidar deltagarna i kursen samt fungerar som ett stöd vid eventuella frågor som uppstår under kursens gång. 

Läs mer om kursen i beskrivningen


Pris: 2 850,00 kr
SKU
800022-4
Beskrivning
Copyright © Svenska Kennelklubben